Об'єкт RGL001-UA-20240726-03500

Назва об`єкту реєстраНежитлове приміщення розташоване на 1-му поверсі адміністративної будівлі суду, яке складається з: літ. «А» коридори-28, 34, 35, основне-31, склад-36, душова-37, санітарний вузол-38, мийка-39, загальною площею 187,4 кв.м. для розміщення їдальні

Id66a359755ca8f9b15d938581

Аукціони стосовно даного об'єктаКількість аукціонів: 1

Ідентифікатор об'єктаRGL001-UA-20240726-03500

Тип об'єкта майнаНерухомість

Тип власностіДержавна

Тип переліку, до якого віднесено об'єктПерелік першого типу

Статус об'єкту в перелікуВключено в перелік

Дата опублікування26-07-2024 / 11:08

Дата останнього редагування26-07-2024 / 11:08

БалансоутримувачПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЄДРПОУ - 42255807
Адреса - 65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

ОрендодавецьПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЄДРПОУ - 42255807
Адреса - 65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

Уповноважений орган управлінняПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЄДРПОУ - 42255807
Адреса - 65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

Чинний орендар(не задано)

Стан пам''ятки культурної спадщиниНі

Стан державної реєстрації об''єктуЗареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно

Реквізити державної реєстрації об''єктуВитяг №17405084

Погодження балансоутримувача, Реквізити підтверджуючого документуНаказ ПЗАГС від 26.07.2024 №24

Погодження орендодавця, Реквізити підтверджуючого документуНаказ ПЗАГС від 26.07.2024 №24

Погодження органу управління, Реквізити підтверджуючого документуЛист від 05.04.2024 №14-8725/24

Погодження органу охорони культурної спадщини, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Спосіб обмеження цільового призначення об'єктаОкрім зазначеного

Обмеження щодо використання майна (заборонені цільові призначення)Заклади харчування, їдальні, буфети, кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи. Торговельні об’єкти, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи;

Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)1. Цільове призначення об'єкта оренди: майно може бути використане лише із збереженням профілю діяльності за конкретним цільовим призначенням, а саме – забезпечення гарячим харчуванням працівників апарату суду (роздача готової продукції в орендованому приміщенні) згідно з погодинним графіком: з понеділка по п’ятницю з 13:00 до 14:00 год.
2. Об’єкт оренди має окремий вхід обладнаний системою контрою доступу, а саме ключ-картками, з доступом лише працівників суду. Доступ сторонніх осіб на об’єкт оренди відсутній, таким чином на об’єкті оренди передбачено обслуговування лише працівників суду.
3. Організація харчування здійснюється шляхом доставки готових страв через відсутність необхідних технологічних приміщень та неможливості встановити необхідне обладнання для приготування страв.
4. Для забезпечення асортименту блюд, на орендаря покладається обов’язок встановлення лінії роздачі.
5. Забезпечити якісним харчуванням власного виробництва працівників орендодавця.
6. Забезпечити якість приготування їжі відповідно вимогам технологічних карт «Збірника рецептур блюд та кулінарних рецептів для підприємств громадського харчування».
7. Продукти з яких планується виготовлення готової продукції повинні відповідати санітарним та екологічним нормам (сертифікати якості на продукти харчування тощо).
8. Нести відповідальність за дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил відповідно до Сан ПIН 42-123-5777-91 всіма працівниками учасника.
9. Наявність постійно працевлаштованих працівників не менше 2-х із відповідними документами (санітарні книжки, трудові угоди та ін.). Мати обов’язковий медичний допуск персоналу до роботи з надання послуг із харчування. Обов'язкове надання документів, що підтверджують кваліфікацію, досвід роботи.
10. Забезпечити власними силами та за свій рахунок оформлення і надалі продовження усіх необхідних документів від відповідних органів та установ для виконання робіт по організації харчування.
11. Кожного дня дотримуватись асортименту страв: - салати – від 2-х різних видів, - перші страви, - гарніри, від 2-х різних видів, - другі страви, м’ясні, або рибні, кондитерські вироби, десерти та випічка.
12. Кожен день знайомити працівників Орендодавця з цінами шляхом надання меню для ознайомлення в приміщені їдальні.
13. Забезпечити спецодягом працівників за власний рахунок.
14. Наявність власних/орендованих потужностей для виробництва, приготування та зберігання продуктів харчування та готової продукції. Наявність транспортних засобів, спеціально обладнаних, для доставки продукції на територію орендаря (м. Одеса, пр-т Шевченка, 29).
15. Учасник зобов’язується відшкодувати всі майнові збитки, завдані Орендодавцю (в тому числі, понесені в результаті нанесення шкоди здоров’ю робітників підприємства), які є результатом дії або бездіяльності працівників учасника.
16. Відсутність скарг на учасника в контролюючі та фіскальні органи протягом останніх 3 років. Наявні підтвердження щодо відсутності фактів притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності учасника/працівників учасника.
17. Миття посуду, прибирання залишків харчових продуктів, сухе та вологе прибирання приміщення здійснюється власними силами орендаря.

Додаткові умови оренди майна1. Цільове призначення об'єкта оренди: майно може бути використане лише із збереженням профілю діяльності за конкретним цільовим призначенням, а саме – забезпечення гарячим харчуванням працівників апарату суду (роздача готової продукції в орендованому приміщенні) згідно з погодинним графіком: з понеділка по п’ятницю з 13:00 до 14:00 год.
2. Об’єкт оренди має окремий вхід обладнаний системою контрою доступу, а саме ключ-картками, з доступом лише працівників суду. Доступ сторонніх осіб на об’єкт оренди відсутній, таким чином на об’єкті оренди передбачено обслуговування лише працівників суду.
3. Організація харчування здійснюється шляхом доставки готових страв через відсутність необхідних технологічних приміщень та неможливості встановити необхідне обладнання для приготування страв.
4. Для забезпечення асортименту блюд, на орендаря покладається обов’язок встановлення лінії роздачі.
5. Забезпечити якісним харчуванням власного виробництва працівників орендодавця.
6. Забезпечити якість приготування їжі відповідно вимогам технологічних карт «Збірника рецептур блюд та кулінарних рецептів для підприємств громадського харчування».
7. Продукти з яких планується виготовлення готової продукції повинні відповідати санітарним та екологічним нормам (сертифікати якості на продукти харчування тощо).
8. Нести відповідальність за дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил відповідно до Сан ПIН 42-123-5777-91 всіма працівниками учасника.
9. Наявність постійно працевлаштованих працівників не менше 2-х із відповідними документами (санітарні книжки, трудові угоди та ін.). Мати обов’язковий медичний допуск персоналу до роботи з надання послуг із харчування. Обов'язкове надання документів, що підтверджують кваліфікацію, досвід роботи.
10. Забезпечити власними силами та за свій рахунок оформлення і надалі продовження усіх необхідних документів від відповідних органів та установ для виконання робіт по організації харчування.
11. Кожного дня дотримуватись асортименту страв: - салати – від 2-х різних видів, - перші страви, - гарніри, від 2-х різних видів, - другі страви, м’ясні, або рибні, кондитерські вироби, десерти та випічка.
12. Кожен день знайомити працівників Орендодавця з цінами шляхом надання меню для ознайомлення в приміщені їдальні.
13. Забезпечити спецодягом працівників за власний рахунок.
14. Наявність власних/орендованих потужностей для виробництва, приготування та зберігання продуктів харчування та готової продукції. Наявність транспортних засобів, спеціально обладнаних, для доставки продукції на територію орендаря (м. Одеса, пр-т Шевченка, 29).
15. Учасник зобов’язується відшкодувати всі майнові збитки, завдані Орендодавцю (в тому числі, понесені в результаті нанесення шкоди здоров’ю робітників підприємства), які є результатом дії або бездіяльності працівників учасника.
16. Відсутність скарг на учасника в контролюючі та фіскальні органи протягом останніх 3 років. Наявні підтвердження щодо відсутності фактів притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності учасника/працівників учасника.
17. Миття посуду, прибирання залишків харчових продуктів, сухе та вологе прибирання приміщення здійснюється власними силами орендаря.

Можливість суборендиНі

Строк оренди5 років

Первісна балансова вартість145 870.28 грн. (без ПДВ)

Залишкова балансова вартість145 870.28 грн. (без ПДВ)

Ринкова вартість145 870.28 грн. (без ПДВ)

Дата визначення ринкової вартості(не задано)

Інформація про оцінювача та необхідність компенсації оцінки орендарем(не задано)

Посилання на пункт Методики розрахунку орендної плати, яким встановлена орендна ставка для запропонованого цільового призначення(не задано)

Орендна плата1 458.70 грн. (без ПДВ)

Значення орендної ставки у відсотках12

Інші відомості щодо визначення орендної ставки(не задано)

Перелік майна

Актив : нежитлове приміщення розташоване на 1-му поверсі адміністративної будівлі суду, яке складається з: літ. «А» коридори-28, 34, 35, основне-31, склад-36, душова-37, санітарний вузол-38, мийка-39, загальною площею 187,4 кв.м. для розміщення їдальні

Назва об'єктаЇдальня

Опис об'єктанежитлове приміщення розташоване на 1-му поверсі адміністративної будівлі суду, яке складається з: літ. «А» коридори-28, 34, 35, основне-31, склад-36, душова-37, санітарний вузол-38, мийка-39, загальною площею 187,4 кв.м. для розміщення їдальні

Основний класифікатор об'єкта04000000-8

МісцезнаходженняОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ/М.ОДЕСА, 65000, Україна, Одеська область, ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ/М.ОДЕСА, 29, проспект Шевченка, Приморський район, Одеса, Одеська міськрада

Широта46.44912518188868

Довгота30.75689247157705

Висота18

Загальна площа будівлі, до складу якої входить об''єкт оренди, кв.м.8 300.60

Загальна площа об''єкту оренди, кв.м.187.40

Житлова площа, кв. м187.40

Площа кухні, кв. м0.00

Корисна площа об''єкту оренди, кв.м.187.40

Площа ділянки, кв. м0.00

Місце розташування об’єкта в будівліНадземний

Номер поверху або поверхів1

Технічний стан об'єкта орендиЗадовільний

Чи приєднаний об''єкт оренди до електромережіТак

Потужність електромережі, кВт5.00

Ступінь потужності електромережіДругий ступінь

Водозабезпечення присутнєТак

Каналізація присутняТак

Газифікація присутняНі

Централізоване опалення присутнєНі

Автономне опалення присутнєТак

Лічильник опалення присутнійНі

Вентиляція присутняТак

Кондиціонування присутнєТак

Телефонізація присутняНі

Телебачення присутнєНі

Інтернет присутнійНі

Ліфт присутнійНі

Охоронна сигналізація присутня(не задано)

Пожежна сигналізація присутняТак

Додаткова інформація щодо комунікацій, що є в об''єкті(не задано)

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об''єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг, або інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг(не задано)

Інформація щодо компенсації балансоутримувачу сплати земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об''єкт оренди(не задано)